Trine Trydeman

Landskabsarkitekt MDL

Beskrivelse

Trine Trydeman er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole, København i 1999. Inden hun startede 1:1 landskab i 2007 med Jacob, arbejdede Trine 4 år som projektleder hos Schønherr Landskab og forinden tre år i Toronto, Canada, som sagsarkitekt hos Janet Rosenberg and Studio. Hun har gennem sine tidligere ansættelser og hos 1:1 landskab haft udviklings- og projektlederansvaret for en række markante projekter.

Trine har stor erfaring med alle landskabsarkitektfagets aspekter og faser. Hun har stor projekteringserfaring og et særligt blik for det poetiske i materialer og beplantning. Hun er garant for et smukt og bygbart anlæg med høj arkitektonisk kvalitet og sørger altid for et godt samarbejde med bygherre, klienter og brugere. Trine har altid et særligt blik for detaljen igennem hele processen fra den første skitse til det udførte projekt.

Trine står bag mange af 1:1 landskabs skoleprojekter, men også store erhvervs- og boligprojekter som Kay Fiskers plads, Gammel Køge Landevej 59 og ikke mindst den nye store grønttorvspark.