Stine Schibsbye

Landskabsarkitekt MDL

Beskrivelse

Stine er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2001 og Politecnico di Milano Facolté dell'Architettura 1999. Hun kom til 1:1 Landskab i 2006, og har siden været en uundværlig del af tegnestuen. Hun har tidligere været arbejdet på forskellige mindre tegnestuer og i en kommune.

Stine har gennem sine år på tegnestuen arbejder med alle faser i udvikling af projekt fra ide til færdigt projekt. Hun higer efter at skabe smukke og funktionelle byrum og interesserer sig for at skabe helhed i projekter helt ned i detaljen Stine favner bredt fra skitsering og projektering til projekteringsledelse og tilsyn på byggeplads og er glad for den store variation i arbejdet med projekter - fra de indledende skitser til detaljering og ikke mindste den direkte kontakt bygherre og bruger, fagfolk og de udførende på pladsen.  Stine har stor erfaring med byrumsprojekter, skoler og LAR/skybrudsprojekter.

Stine har hos 1:1 landskab blandt andet stået for Charlotte Ammundsens Plads, Nordstjerneskolen i Helsing byggefelt 8 på Carlsberg, Storbyhaven i Valby og skybrudsparken i Scandiagade.