Læringshuset i Nærheden er nomineret til Årets skolebyggeri

Vores team er nomineret til Årets Skolebyggeri

08.06.2022

Vi har fået en god nyhed på tegnestuen. Læringshuset i Nærheden er nemlig nomineret til prisen for årets skolebyggeri, der uddeles af Nohrcon. Skolen blev indviet i efteråret og er tegnet af Christensen & Co Arkitekter og Arkitektfirmaet Kjaer & Richter, mens Oluf Jørgensen har været ingeniører på projektet, der er opført af BAM Danmark. 1:1 Landskab har tegnet landskabet omkring skolen, der opfordrer eleverne til bevægelse og udfoldelse af projektarbejdet i uderummene.

Læringshuset i Nærheden er designet til at undervise i det 21. århundredes kompetencer: kritisk tænkning, kreativitet, kommunikation og samarbejde. Arkitekturen udfordrer den gængse forestilling om, hvordan en skole skal se ud. Hele bygningen fungerer som et eksperimentarium, og de traditionelle klasseværelser på mellemtrin og udskoling er droppet til fordel for faglige laboratorier, værksteder og fremvisnings- og samarbejdsrum.

1:1 Landskabet har tegnet landskabet til skolen, der er tænkt ind i skolens udformning. Således har alle etager adgang til uderum med makerspaces, der giver mulighed for at fortsætte kreativiteten og eksperimenterne på terrasserne.

Du kan stemme på Årets skolebyggeri her: https://da.surveymonkey.com/r/aarets-skolebyggeri-2022