Midt i Københavns Sydhavn er en kedelig græsrabat blevet forvandlet fra søvnigt hundelufterområde til et meget vellykket stykke social klimakunst. Berlingskes arkitekturanmelder har været på besøg i Scandiagade.

Scandiagade får fire stjerner i Berlingske

23.10.2019
Foto: Kontraframe

1:1 Landskab får ros for at skabe et forfriskende og vellykket klimaprojekt, der er præget af engagement og lyst til at involvere beboerne. Vi formår at skabe et varieret byrum med oplevelser, der samtidig ikke skriger på opmærksomhed, skriver Berlingskes arkitekturanmelder Holger Dahl, der giver Scandiagade følgende ord med på vejen:

- De store gamle træer, der har fået lov til at blive stående, gør naturligvis deres, men samtidig har 1:1 Landskab med en omhu for detaljen, med nogle meget fine belægninger og med den levende gangbro sørget for, at hver eneste meter i forløbet har noget at byde på.

Vi er utroligt glade for den positive opmærksomhed, vores projekt i Scandiagade har fået. Projektet viser med al tydelighed, at klimasikring ikke skal gemmes væk under jorden, men bruges som en anledning til at skabe grønne byrum og dyrke fællesskabet i byen.

Læs hele anmeldelsen her: https://www.berlingske.dk/design-mode-og-arkitektur/endelig-en-klimaloesning-der-ikke-goer-dig-traet-som-til