Onsdag kunne Pensiondanmark byde velkommen til rejsegilde på Christian Hansens nye Innovation Campus, som får plads til 250 nye forskere på 15.000 m2. 

Rejsegilde på Chr. Hansen innovation campus

06.05.2022

Det nye Innovation Campus består af en ny hovedbygning, ny kantine, laboratorier, mødecenter og applikationscenter, der bliver flettet sammen med de eksisterende bygninger, så der opstår et sammenhængende campusområde.

Christian Hansen blev i 2019 kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed og den bæredygtige tankegang går som en grøn tråd gennem hele projektet, der bliver DGNB certificeret. Byggeriet tegnes af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, med COWI som rådgivende ingeniører og Aarsleff som totalentreprenør.

I 1:1 Landskab er vi stolte over at være med på projektet. Vi har tegnet et landskab, der bygger bro mellem den flotte skovgrund udenfor og livet indenfor.

Naturmaterialer er gennemgående i konstruktion, beklædning og i landskabet. Mellem de eksisterende bygninger og de nye opstår en række atriumgårde. I disse gårde genanvendes de træer, som man har været nødt til at fælde på grunden i forbindelse med byggeriet, i form af træbelægninger, brændestabler, bænke og insekthoteller. Processen hvor træet efterhånden nedbrydes og overtages af mos, bregner mv, er bevidst tænkt ind i projektet for at skabe bedst mulige forhold for biodiversitet og mikroklima.

Vi glæder os til at se den færdige bygning senere på året