1:1 landskab søger en PQ og tilbudsansvarlig, som har lyst til at være den drivende kraft i forbindelse med udarbejdelse af PQ og tilbud

1:1 Landskab søger PQ OG TILBUDSANSVARLIG med lyst til forretningsudvikling

19.11.2021

Vi søger en person, der både kan tage ansvar overfor vores samarbejdspartnere i forhold til koordinering og sørge for organisering af det samlede PQ og tilbudsmateriale samt medvirke til at udarbejde både det skrevne materiale samt den grafiske opsætning.

Derudover skal du i samarbejde med ledelsen være med til at forretningsudvikle på et både praktisk og strategisk niveau.

Vi er en landskabsarkitekttegnestue, som er overbeviste om, at det kan lade sig gøre at forene det pragmatiske med det poetiske, det klassiske med det innovative og det langtidsholdbare med det iøjnefaldende. Vi har opbygget stor erfaring indenfor især byrum, bolig, skole og erhvervsbyggerier. Derudover er vi i gang med at opbygge referencer indenfor kulturarvsområdet.

Vi ser gerne at din profil ligger inden for følgende punkter, men er åben overfor afvigelser:

Gerne erfaring med PQ, tilbudsarbejde og kommunikation.

Gerne indsigt eller erfaring med byggebranchen.

Lyst til og erfaring med at udarbejde skriftligt og grafisk materiale

Kan arbejde struktureret og overholde skarpe deadlines.

Har lyst til at arbejde både internt med ledelsen og eksternt med vores samarbejdspartnere.

Er hjemmevant i visuelle værktøjer som InDesign, PowerPoint samt Word og excel.

Er imødekommende, har gode samarbejdsevner og har lysten til at være en del af et team.

Vi tilbyder et udfordrende job i en velfunderet tegnestue med høje arkitektoniske og faglige mål. Vi lægger vægt på et uformelt og tillidsfuldt miljø, hvor alles meninger og holdninger vægtes højt.

Vores politik for efteruddannelse giver mulighed for og understøtter faglig dygtiggørelse og udvikling. Der vil således være stor mulighed for at vokse med opgaverne. Vi tilbyder en god løn og pension, afstemt efter kvalifikationer.

Kan du se dig selv i stillingen, så send os din ansøgning med CV til e-mail: trine@1til1landskab.dk senest d.6.december 2021.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Trine Trydeman på telefon: 30112675