I marts måned slår 25 hours dørene op til en magisk hoteloplevelse lige ved siden af Rundetårn. 1til1 Landskab har tegnet hotellets gårdhave som et stort persisk tæppe med svungne former og flotte grønne bede.

1001 nats eventyr midt i Købmagergade

13.01.2022

Der venter hotelgæsterne på 25 hours en helt særlig oplevelse, når hotellet slår dørene op i foråret. Hotellet er designet med en overflod af sanseindtryk, der transporterer gæsterne ud af hverdagen og ind i en eventyrlig atmosfære præget af kunst og videnskab.

Hotellet består af 243 værelser og har flere herlige gemmesteder som ”the Vinyl Room” og ”the Love Library”. Derudover byder hotellet på restaurant NENI, café Duse og Boilerman Bar i kælderen, der serverer lækre drinks. Midt i det hele er den store gårdhave på førstesal, som er designet af 1:1 Landskab:

- Det store gårdrum er designet som et stort persisk tæppe, der giver hotellet et ikonisk udtryk. Det er en rolig oase, hvor du kan trække dig tilbage eller mødes efter en travl dag i byen. Gårdhaven er designet med som private terrasser ud for hotelværelserne, så gæsterne får en grøn udsigt og en privatsfære omkring værelset. Da gårdhaven ligger i skygge har vi arbejdet en del med beplantningen, så vi får skabt en frodig og eventyrlig have, selvom der ikke er særlig meget sol, siger Jacob Kamp, partner i 1:1 Landskab.

Farver og striber

Hotellet ligger i en gammel porcelænsfabrik, som siden blev omdannet til undervisningslokaler for Københavns Universitet. Nu har de gamle bygninger været i kærlige hænder på BBP Arkitekter, som har stået for renoveringen og transformationen med EKJ Ingeniører og Hoffmann som entreprenør. Indretningen af hotellet har været i hænderne på det internationalt anerkendte designfirma Martin Brudnizki Design Studio, som har givet hotellet en helt særlig vibe.

- Der er fuldt skrald på indretningen med farver og striber. Det er næsten som at blive transporteret til Carnegie Street midt i 1960’erne. Det er meget inspirerende og anderledes fra gængse storbyhoteller. Du kan godt komme her for at arbejde, men du kommer helt sikkert i feststemning, når du tjekker ind på 25 hours, siger Jacob Kamp.

Udover den ikoniske gårdhave har 1:1 Landskab også tegnet to taghaver til komplekset, der udover et hotel rummer butikker og lejligheder. Den ene taghave er forbeholdt beboerne i lejlighederne, mens den anden taghave ligger i forbindelse med hotellets wellness område.