1:1 Landskab står bag renoveringen af landskabet og nye anlæg på Hvidøre Slot, som idag fungerer som konferencecenter for Novo Nordisk.

Hvidøre Konferencecenter

13-013

Beskrivelse

Renovering af landskab, nye terrasser og ankomst

Hvidøre Slot er et rigt dekoreret historisk landsted med et eksisterede haveanlæg tegnet af C. Th. Sørensen. Hvidøre Slot tilhørte Dronning Alexandra af England og Kejserinde Dagmar af Rusland, før det blev omdannet til sanatorium i 1937 af Novos grundlæggere. I forbindelse med en omfattende renovering af bygningerne har 1:1 Landskab renoveret og anlagt nye ankomstarealer og terrasser ved slottet.

 

Elegant landskab

Tegnestuen har skabt et elegant landskab med materialer i meget høj kvalitet, der patinerer smukt. Enkle arkitektoniske greb skaber ro og helhed og lader stedet bevare sin særlige identitet uden at give køb på de funktionaliteter, der skal til at drive et konferencecenter af meget høj international standard. Terrasserne er belagt med lys sandsten, der spiller sammen med stedets eksklusive og klassiske villa stil. Ankomst og P-plads er belagt med granit fra bornholm, og i haven er der anlagt en stor rhododendronhave.